02/01/2018

Cases

Benieuwd naar wat wij doen? We hebben een aantal zeer tevreden klanten. Hieronder zijn enkele cases beschreven!

HEMA

Pim werkte bij de HEMA met het team Financial Services, een enthousiast team. Regie krijgen en weten wat de samenhang is tussen wat iedereen aan het doen is en daarmee ook structureel werken aan een basis voor de toekomst is de uitdaging van dit team.

Via de aanpak “voordoen, samen doen en zelf doen” ontwikkelde Pim een omgeving waar de aanwezige kennis bijna vanzelf uit de mensen komt. De projectresultaten waren optimaal.

Lees hier verder over de case van de HEMA

Roland

Bas werkte bij Roland voor de wereldleider in de verkoop van digitale instrumenten, zoals digitale piano’s en keyboards, en accessoires voor digitale muziek (denk aan onder andere versterkers).

Het was het doel van Roland om het hele team, over alle disciplines, gezamenlijk en synchroon te laten werken volgens de laatste ontwikkelingen in digital marketing en om ze een ‘kennis injectie’ te geven.

Door te werken met het team kon Bas direct inspelen op de behoefte van Roland. Daar waar ze het zelf konden doen, deden ze dat. Daar waar ze extra kennis nodig hadden, kon Bas dat geven. En uiteindelijk was het natuurlijk ook gericht op resultaat behalen.

Lees hier verder over de case van Roland