Marketingcirkel: Je opgedane kennis ook daadwerkelijk toe kunnen passen

Afgelopen week hebben we je geïnformeerd over onze cases bij de HEMA en Roland. Vandaag willen we officieel Marketingcirkel presenteren!

In bijna elke organisatie wordt veel aandacht besteed aan opleiding. Het verhogen van de kennis moet zorgen voor meer productiviteit, effectiviteit en resultaat.

Doordat marketing constant aan verandering onderhevig is, moeten marketeers van veranderingen op de hoogte zijn er mee kunnen werken. Een update van kennis is daarom altijd welkom.

Veel marketeers, wel of niet in-house, volgen opleidingen en gaan ze naar congressen om hun kennis op peil te houden. Deze opleidingen en congressen helpen de laatste ontwikkelingen in marketing te ontdekken.

Na de opleiding of het congres moet de marketeer in het ‘echte leven’ de opgedane kennis in praktijk brengen.

Juist dat toepassen blijkt vaak niet zo makkelijk. Op de training of het congres wordt de ‘wat’ geleerd. De ‘hoe’ is vaak iets wat de marketeer zelf zal moeten doen.

Voor de “hoe” heeft de marketeer echter vaak geen tijd of kennis. De dagelijkse gang van zaken staat hiervoor in de weg en de marketeer is vaak niet geleerd hoe de kennis toe te passen. Hierdoor wordt veel van de opgedane kennis nooit gebruikt. En dat is zonde.

Hoe mooi zou het zijn als de verkregen kennis ook daadwerkelijk toegepast kan worden? Hoe mooi zou het zijn als een organisatie zijn marketeers laat trainen en dat ze die kennis dan ook echt kunnen gebruiken op de werkvloer? Het kan, als organisaties anders durven te denken.

Vanuit deze gedachte is Marketingcirkel opgericht.

Marketingcirkel leidt op in de “hoe” en vult aan op de bestaande opleidingen.

Marketingcirkel is een initiatief van Pim Jonker en Bas van den Beld. Vanuit hun ervaring helpen ze organisaties niet alleen kennis te vergaren en vast te houden, maar ook toe te passen.

Marketingcirkel heeft een uitgesproken visie op opleiden. We leiden op vanuit een brede scope. Onze expertise ligt bij de marketing, de mens en de way of work. We doen het voor, doen het samen en zorgen dat als we vertrekken je team het zelf kan. Ons doel is om met het team resultaat te boeken. We zijn onafhankelijk en zijn zo snel mogelijk overbodig.

Deze manier van opleiden zorgt niet alleen voor meer kennis, maar ook meer resultaat op zowel korte als lange termijn.

Lees meer over hoe we werken op deze site Marketingcirkel.nl of neem contact met ons op, dan praten we je graag bij!

Meer weten? Bel of mail direct

Pim: 0655718752 – pim.jonker@marketingcirkel.nl

Bas: 0629091440 – bas@marketingcirkel.nl

 

Marketingcirkel
3e Binnenvestgracht 23
2312 NR Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.