17/08/2017

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als organisatie wil je graag dat je marketingafdeling loopt als een geoliede machine. Helaas is dat lang niet altijd het geval. Bij veel organisatie is er een gebrek aan kennis, organisatie of synergie in het marketingteam.

Marketingcirkel heeft hier een uitgesproken visie op. Wij leiden op vanuit een brede scope. Onze expertise ligt op het gebied van marketing, de mens en de way of work. Wij doen het voor, doen het samen en zorgen dat als wij vertrekken je team het zelf kan. Ons doel is om met het team resultaat te boeken. Wij zijn onafhankelijk en zijn zo snel mogelijk overbodig. 


Wat wij doen

Meewerken en leren on the job

Wil je een optimaal resultaat, dan komen we graag tijdelijk je team versterken. Op deze manier kunnen we on the job zorgen voor directe verbeteringen. Terwijl je team haar dagelijkse werkzaamheden ‘gewoon’ uitvoert, leren ze meer over de inhoud, wordt de organisatie verbeterd en gekeken naar de synergie. Het team zal beter functioneren en in de toekomst ingewikkelde marketing vraagstukken zelf kunnen oplossen.

Coaching

Soms hebben marketeers of managers reflectie of hulp nodig. Hoe fijn is het om dan iemand te hebben die je kan bellen om even je ideeen tegenaan te houden en te testen? Wij helpen graag en kijken graag met je mee. Dit kan in losse sessies, op vaste basis of incidenteel.

Meer weten? Of bel of mail direct:

Pim: 06 55718752
Bas: 06 29091440

info@marketingcirkel.nl